Miskolcon óvodapedagógus munkakörbe kollégát keresünk at Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium / MiskolcAllas.hu | Az ingyenes miskolci állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Miskolcon óvodapedagógus munkakörbe kollégát keresünk

Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium helység: Miskolc

Címkék:

A Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium (3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 4.) pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére.

A munkavégzés helye: 3525 Miskolc, Reményi Ede u. 2.

A foglalkoztatás jellege teljes munkaidős, a munkakörbe tartozó lényeges feladatokat az intézmény pedagógiai programja tartalmazza.

A munkakör 2018. szeptember 1-től tölthető be.

A pályázati anyagok elektronikusan (klevai.gimn@gmail.com), személyesen és postai úton is beadhatóak (3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 4).Aktuális álláshirdetések Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium
Kínál Miskolcon óvodapedagógus pozícióba munkatársat keresünk Ennél a cégnél: Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium helység: Miskolc 2017-12-12
Kínál Karbantartó pozícióba munkavállalót keresünk Miskolcon Ennél a cégnél: Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium helység: Miskolc 2017-12-13

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2018-03-27
Megtekintve: 682 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] miskolcallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160